Muziekvereniging Aer en Amstel

info@aerenamstel.nl

Postbus 3042

2440 AA Nieuwveen

Word lid!

Acties

Om de vereniging financieel gezond te houden organiseren we verscheidene acties door het jaar heen. Heeft u vragen over een van deze acties? Stuur dan een e-mail dan naar secretaris@aerenamstel.nl.

Oud papier

Op de Hogedijk in Nieuwveen staat een grote papiercontainer die leden en vrijwilligers van Aer en Amstel beheren. Elke dag komt er iemand van ons langs om te zorgen dat al het ingeleverde oude papier zoveel mogelijk opgestapeld wordt om het netjes te houden en de container zo vol mogelijk te krijgen. Fijn als u ook uw oud papier naar deze container brengt!

Stroopwafelactie

Ieder voorjaar gaat de jeugd van onze vereniging langs de deuren in Nieuwveen, Zevenhoven en Langeraar om de lekkerste stroopwafels te verkopen. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de jeugd.

Kerstgroeten

De leukste actie van het jaar! De Kerstgroeten actie is al heel wat jaren een feit bij de vereniging en wordt door zowel de muzikanten als de ontvangers enorm gewaardeerd. Rond de kerstperiode gaan muzikanten van Aer en Amstel een aantal avonden op pad in de gemeente Nieuwkoop e.o. om op aanvraag muzikale kerstgroeten te brengen aan de deur.

Oliebollenactie

Ieder jaar sluiten we af met de oliebollenactie. In de nacht van 30 op 31 december bakken leden en vrijwilligers de meest heerlijke oliebollen en bezorgen zij die op oudjaarsochtend bij u thuis. Ook zijn de bollen en appelbeignets te koop bij onze kramen in Nieuwveen en Langeraar op 30 en 31 december.