Muziekvereniging Aer en Amstel

info@aerenamstel.nl

Postbus 3042

2440 AA Nieuwveen

Word lid!

Club van 100

De Club van 100 is gestart met het doel muziekvereniging Aer en Amstel financiële steun te geven. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen, bedrijven, families, vriendengroepen, etc. met een groot hart voor onze vereniging.

We werken hard om een financieel gezonde vereniging te blijven. Subsidies worden minder en de kosten stijgen. Kosten voor dirigenten en docenten, de aanschaf en onderhoud van instrumenten en bladmuziek zijn een paar voorbeelden van kosten die de afgelopen jaren gestegen zijn.

Met Aer en Amstels Club van 100 willen we onze muziekvereniging financieel gezond houden. Wij hopen hiermee een lange traditie van concerten in onze dorpskernen door te kunnen zetten. En dat u ons orkest blijft ontmoeten op de Sinterklaas intochten, het Dorpsstraatfeest in Nieuwveen, de Kermis in Langeraar, de 4 mei herdenking in Nieuwveen en Ter Aar en nog vele andere lokale activiteiten. Daarnaast steunt u als lid van Club van 100 de muzikale opleiding van de schoolgaande jeugd van onze vereniging.

Wat houdt lid worden van de Club van 100 precies in? Eenmaal per jaar een gift van €100,- tot wederopzegging. Niet meer en niet minder. Lid worden kan als bedrijf, als fan of bijvoorbeeld met meerdere personen. U vult het machtigingsformulier hieronder in en wij regelen de rest.

U krijgt hier natuurlijk ook wat voor terug:

De gelden die verkregen worden via de Club van 100 zullen gebruikt worden voor het behoud van de vereniging. Denk hierbij aan investeren in goede docenten voor de jeugd en aanschaf en onderhoud van instrumenten.

Wij hopen van harte dat u onze mooie club met al haar talentvolle muzikanten, zeer goede opleiding en vrijwilligers wil steunen door lid te worden van Aer en Amstels Club van 100.