Muziekvereniging Aer en Amstel

info@aerenamstel.nl

Postbus 3042

2440 AA Nieuwveen

Word lid!

Muzieklessen

Wil je ook een instrument leren spelen? Goed idee! Want volgens onderzoek wordt je van muziekles alleen maar slimmer en blijven je hersenen lekker actief en fit!

Onze gediplomeerde docenten geven met veel plezier en toewijding les aan muzikanten van alle niveaus en leeftijden, van de allereerste kennismaking met muziek tot en met het behalen van muziekdiploma’s.

We bieden muzieklessen aan op blaasinstrumenten (koperblazers en saxofoon) en slagwerk. Er kan op elk niveau ingestroomd worden: of je nog moet beginnen met noten lezen of al aan het klaarstomen bent voor het conservatorium, onze docenten passen het niveau van de lessen aan op de leerling. Muziekles is zeker niet alleen voor jeugdleden. We geven ook les aan volwassenen en mocht er vraag naar zijn kunnen we ook groepslessen geven voor bijvoorbeeld ouder en kind, of misschien zelfs wel het hele gezin!

Na een jaar of twee les, uiteraard afhankelijk van het niveau, gaan leerlingen meespelen in het Opleidingsorkest, met als doel uiteindelijk ook door te stromen naar het Fanfareorkest en/of de Melodisch Slagwerkgroep.

Heb je een vraag over de muzieklessen? Laat het ons weten via penningmeester@aerenamstel.nl

 

Aer & Amstel Academy Kids Edition

We organiseren regelmatig muziekprojecten op de basisscholen in de regio om kinderen kennis te laten maken met fanfaremuziek en met de vereniging. Naar aanleiding van deze projecten bieden we een introductiecursus bugel of slagwerk aan in groepsverband. Nadat leerlingen de smaak te pakken hebben gekregen in ‘t Proeforkest kunnen ze doorstromen naar ons reguliere opleidingsprogramma.

Mocht je een vraag hebben over onze scholenprojecten, neem dan contact op via jeugd@aerenamstel.nl

Saxofoonlessen
Dinsdagmiddag in Nieuwveen

Koperlessen
Donderdagmiddag in Nieuwveen

Slagwerklessen
Vrijdagmiddag in Langeraar

Afhankelijk van het aantal leerlingen worden lessen zowel in Nieuwveen als Langeraar aangeboden