Muziekvereniging Aer en Amstel

info@aerenamstel.nl

Postbus 3042

2440 AA Nieuwveen

Word lid!

De vereniging

Een nieuw geluid! Of klinkt het toch bekend? Maak kennis met Muziekvereniging Aer en Amstel!

 

Klinkt de naam Aer en Amstel u bekend in de oren? Voor sommigen misschien wel, voor anderen niet.

 

Muziekvereniging Aer en Amstel is de jongste vereniging van de gemeente Nieuwkoop. Opgericht op 1 januari 2020 en ontstaan door een fusie van twee goede bekenden in de regio: Muziekverenigingen Crescendo Nieuwveen en Arti et Religioni uit Langeraar.

 

We zijn een muziekvereniging in de brede zin van het woord: naast het fanfareorkest en opleidingsorkest hebben we ook een popkoor en een melodisch slagwerkgroep. Ook hebben we een eigen muziekopleiding, verzorgd door gediplomeerde docenten.

 

Aer en Amstel is een ambitieuze vereniging waar het plezier in samen muziek maken voorop staat. De vereniging heeft als doelstelling om op een goed niveau te musiceren, vernieuwend te zijn en inspirerend. Musiceren op goed niveau gaat hand in hand met gezelligheid, maar we zijn ook kritisch op elkaar. De jeugd krijgt volop aandacht en mogelijkheden om zich te ontwikkelingen. We blijven een vertrouwd gezicht en geluid in de dorpskernen en zoeken daarbuiten mooie nieuwe projecten, festivals en andere uitdagingen om te blijven vernieuwen. Wij hebben daar in elk geval veel zin in!

De komende twee jaar krijgen wij 1-op-1 ondersteuning van de Rabobank. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben we bovenstaand getoonde filmpje gemaakt om onszelf voor te stellen.